П’ятниця , 29.03.2024

Померла 21-річна дівчина, яку збили на “Східному” у Тернополі (ФОТО)

5 грудня на проспекті Степана Бандери 37-річний водій Mercedes-Benz Sprinter порушив ПДР і збив 21-річну дівчину. Цієї ночі в лікарні Марта померла.

«Мартуся !!!! Я мала можливість поспілкуватись з тобою лише один раз!!!! Сонечко ти дуже світла і позитивна людина!!!! Такою ти і залишишся в мому серці!!! Вічна пам‘ять Тобі!!! Ми за тебе молимось!!!! – написала  Kateryna Gavryshko.

Світлина дівчини і свічка тепер на сторінці Марти Зінчук, дівчини, яку збила автівка на вулиці Степана Бандери.  Дівчину у стані коми доставили до університетської лікарні. Медики зробили все можливе і казали, що тепер залишилися надія на Бога. Батько, прибитий горем, навіть не мав сили спілкуватися з журналістами. Він тоді ще не знав, що в ніч на 7 грудня, його доньки не стане.

Весела, усміхнена, добра і життєрадісна, –  такою Марта залишиться у пам’яті друзів. Її сторінка у мережі Фейсбук рясніє повідомленнями про співчуття і болю від утрати.

Нагадаємо, Марта переходила дорогу на проспекті Степана Бандери біля магазину “У Василя”  5 грудня, близько 21.40 години. У той час автомобіль Mercedes-Benz Sprinter  порушив правила дорожнього руху і дівчина опинилася під колесами автівки…

Водієві може загрожувати від 3 до 8 років позбавлення волі. Наразі справою займається слідчий, пише “tenews”.