Четвер , 25.04.2024

“Мій маленький Ангел, я буду тобі крилами”, – дівчина із Микулинців, котра загинула під час катання на санках (ФОТО)

Без тями любила зиму і через неї пішла у вічність…Юля, яка 23 січня, трагічно загинула під час катання на санках, надзвичайно любила зиму, сніжну погоду і завжди з нетерпінням чекала, аби надворі було білосніжно….Втім, доля розпорядилась по-іншому….

У соцмережі Юля неодноразово розповідала про те, що любить таку погоду на відміну від деяких її колег, які завжди чекають теплого сонечка…Юля, навпаки.

“Мені здається чи я єдина люблю таку погоду? @kattus.11 нервується і просить сонечка”, – пише дівчина.

Також згадує і Юля свої минулорічні пригоди на санчатах із друзями, адже дуже любила кататись.

“@juliahorak31 я тільки згадувала як ми з тобою на санках катались. В нас снігу по пояс”, – йдеться у дописі Юлі.

Надзвичайно сумують рідні, близькі, колеги по роботі та друзі Юлі, які втратили дорогу їм людину. Для родини дуже сумно таке переживати.

“Сьогодні ця новина про Юлічку мене привела в шок, я досі не можу повірити що це правда…

З великим смутком і сльозами на очах я це пишу….що так рано з життя пішла дорога подруга, сестра , дитина. Це велика трагедія для сім‘ї і близьких. Юлічка з нами працювала вона була життєрадісна, хороша, приємна дівчинка і прекрасний майстер, але ти так рано нас покинула…

Бережіть тих кого любите. Цінуйте хвилини проведені разом! Умійте прощати! Щоб потім не було боляче за несказанні слова, через не досконалі вчинки!Вічна пам‘ять”, – пише у соцмережі “Instagram” співробітниця трагічно загиблої Юлі sophia_balko_sb_lash.

Із надзвичайною щирістю Юля любила свого маленького похресника, світлини з яким публікувала часто у соцмережах. Напевно інколи рідні батьки не проявляють таку вірну любов до своїх діток, так як Юля до свого похресника…

“Мій маленький Ангел, я буду тобі крилами”, – пише дівчина у соцмережі.

Джерело: “0352”.