П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі піймали продавця “метадону” та “димедролу”

Підозрюваного у продажі наркотичних речовин піймали на гарячому працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Тернопільській області.

Чоловік реалізовував наркозалежним особам обласного центру “метадон” та “димедрол”.

За словами керівника управління Михайла Димиди, “бізнесмен” – раніше судимий житель Тернополя, 1975 року народження. Він уже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконні операції з наркотичними засобами.

Наразі в суді розглядається кримінальне провадження щодо підозрюваного. У 2015 році його піймали на продажі сильнодіючих лікарських засобів – “димедролу” та “соннату”.

Проте на шлях виправлення тернополянин не став і продовжив торгувати недозволеними препаратами. Його піймали на гарячому. Під час проведення санкціонованого обшуку у чоловіка вилучили димедрол та двадцять таблеток метадону. Оперативники встановлюють шляхи надходження цих препаратів.

У ході слідства стало відомо, що за таблетку димедролу він просив 40 гривень, а метадон цінив в сто гривень за штуку.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та оголошення підозри відповідно до статті 307 частина 1 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів та 321 частина 1 – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів. Триває слідство.