Четвер , 28.03.2024

З бородою чи без: Притула влаштував кумедне опитування щодо зміни свого іміджу

Український шоумен та знаний волонтер Сергій Притула, який цього року вестиме Національний відбір на Євробачення 2018 в Україні, вирішив порадитись з підписниками, чи варто йому змінювати імідж.

Відповідну публікацію він традиційно залишив у Facebook.

“Френди! Позаяк, я зараз валяюсь під пальмою і дуже роботою не обтяжений, то почав задумуватись над глобальними питаннями планетарного масштабу.

Приміром, як мені в лютому вести на СТБ національний відбір на Євробачення 2018: з бородою чи з поголеною пикою? Голосуємо: Лайк – бородатим. Серце – поголеним. Смайлик, який сміється – та пофіг, аби весело було. Смайлик з широко відкритим ротом – Притула, ти шо, дівка, такі пости виставляти?! Витри пост, не позорся! Дякую”, – кумедно попросив прихильників про послугу Сергій.

Ну що ж, проголосуйте і ви. Можливо саме ваша думка вплине на вибір майбутнього ведучого, який вже вдруге вестиме Національний відбір на Євробачення 2018 в Україні.

Нагадаємо, що Національний відбір на Євробачення 2018 в Україні стартував 10 жовтня 2017 і триватиме до 15 січня 2018 року. Прямі ефіри Національного відбору-2018 почнуться з 10 лютого 2018 року на телеканалах СТБ і UA: ПЕРШИЙ.

У лютому разом із Джамалою та Андрієм Данилко місце за суддівським столом Національного відбору займе композитор, засновник українського гурту The Maneken, саунд-продюсер гуртів ONUKA і The Elephants Євген Філатов. Джамала вже вдруге буде суддею конкурсу, а Андрй Данилко – втретє.

Джерело: “24-ий канал”