Четвер , 18.04.2024

На Тернопільщині маленьких дітей змусили мерзнути, щоб вони побачили живого народного депутата (ФОТО)

У Заліщиках Тернопільської області днями трапилася дуже велика радість – в одному місцевому садочку тут поміняли вікна, перекрили дах і утеплили сам садочок. У це важко повірити, але все стало можливим винятково завдяки народному депутату України Олегу Барні.

Принаймні саме до такого висновку можна прийти, переглянувши повідомлення про цю подію на його сторінці у Фейсбуці.

Зрозуміло, що і сам Олег Степанович не зміг не скористатися нагодою, щоб не побувати на об’єкті, який завдяки його титанічним зусиллям, так би мовити, отримав друге дихання. А якщо Олег Степанович десь буває, то обов’язково привозить звідти фото на згадку. Для нащадків і майбутнього музею, який вдячні земляки обов’язково колись створять.

І цього разу Олег Барна традиції не зрадив. А оскільки фотографуватися на перекритому даху у таку погоду задоволення мало, то для нього організували масовку з дітей цього дошкільного закладу. Вихователі їм так і пояснювали: подивіться дітки, якби не цей вуйко з вусами, ви б мерзли у садочку цілу зиму. Ні, вуйко сам вікна не ставив і навіть придбали їх не за його гроші. Гроші виділила держава, тобто це кошти з податків ваших батьків. Вуйко тут взагалі пальцем об палець не вдарив, але ж йому потрібно на чомусь попіаритися. І від цього піару дітки отримали просто масу задоволення. Бо що може бути приємнішого для малечі – ніж у морозяну погоду зустрічати хлібом-сіллю якогось вуйка.

Тут, як мовиться, чим би Олег Барна не бавився, тільки б закони не писав. А то знову придумає якийсь про відміну пільг для всіх і вся. Хоча з іншого боку, якби він був справжнім народним депутатом, то не їздив би по селах, щоб увіковічнити свій фейс на фото, а сів би і написав таки якийсь Закон, щоб держава протягом року взяла на себе утеплення усіх дитячих дошкільних закладів. Але ж тут думати треба…

Хоча я трішки про інше. Я б у той же день звільняв вихователів і вчителів, які дозволяють використовувати дітей заради того, щоб якісь вуйки чи з вусами, чи без них, робили собі піар, пише “ПроТеЮа”.