Вівторок , 19.03.2024

Тролейбусникам виділили понад шість мільйонів гривень

Статутний капітал комунального підприємства «Тернопільелектротранс» поповнять на шість мільйонів і майже сімсот тисяч гривень. Кошти виділять із міського бюджету. Відповідне рішення прийняли нещодавно на засіданні виконавчого комітету міської ради.
Кошти виділяють у зв’язку із клопотанням  комунального підприємства. Відповідно до прийнятого документу, управлінню транспорту, комунікацій та зв’язку дозволили перерахувати 6 мільйонів 672 тисячі 500 гривень, як внески органів місцевого самоврядування у статутний капітал комунального підприємства «Тернопільелектротранс».

Отримані гроші будуть витрачені підприємством наступним чином: на реконструкцію контактно-кабельної мережі на вулиці Руській-дамбі тернопільського ставу, в тому числі реконструкцію зовнішнього освітлення дамби тернопільського ставу – 2 мільйони 407 тисяч 700 гривень; на капітальний ремонт рухомого складу – 300 тисяч гривень; на збільшення потужності, а саме прокладання силового кабеля живлення від ЦРП-2 по вулиці Богдана Хмельницького до тягової підстанції №2 по вулиці Гоголя – 1 мільйон 64 тисячі 800 гривень; на придбання тролейбусів чеського виробництва, які були у користуванні – 2 мільйони 900 тисяч гривень.

Джерело: “ЗЗ”.