П’ятниця , 29.03.2024

На Тернопільщині рейсовий автобус застряг у снігах

Рейсовий автобус, який слідував за маршрутом Підволочиськ-Кошляки застряг у снігах. Для буксирування даного транспортного засобу залучалися рятувальники ДСНС.

За минулі вихідні рятувальники обласного управління ДСНС 6 разів залучалися до ліквідації наслідків негоди та допомоги людям.

У суботу, 3 лютого, о 20:46 черговий караул Управління здійснив буксирування вантажного автомобіля «Skania», який перевозив молоко. Автомобіль потрапив у снігову пастку на підйомі у селі Чернихівці Збаразького району.

У неділю, 4 лютого, о 02:22 у місті Тернопіль на вулиці Тарнавського черговий караул Управління надав допомогу автомобілю швидкої медичної допомоги, який повертався із виклику та застряг у сніговому заметі.

А о 02:40 у місті Тернопіль на вулиці Вояків Дивізії Галичина бійці чергового відділення Управління звільнили проїжджу частини від дерева, яке впало від поривів вітру, заблокувавши дорожнє полотно.

04 лютого о 11:37 в селі Великі Гаї Тернопільського району, по вулиці Б.Хмельницького, відділенням Управління здійснено буксирування вантажного автомобіля «КАМАЗ», що частково перешкоджав руху транспортних засобів.

Того ж дня о 17:45 в селі Завалів Підгаєцького району черговим караулом Управління надано допомогу працівникам Підгаєцького райавтодору щодо буксирування вантажного автомобіля «Volvo» на проблемній ділянці дороги.

4 лютого о 20:45 на автодорозі між селами Медин та Голотки Підволочиського району черговим караулом МПК Кошляки здійснено буксирування рейсового автобуса «ПАЗ» (маршрут Підволочиськ – Кошляки) на проблемній ділянці дороги, в якому перебувало 5 осіб.