П’ятниця , 19.04.2024

Через сильні морози тернополян просять бути уважними

Управління ЖКГ, благоустрою та екології ТМР інформує, що роботи із посипання вулиць та прибирання снігової пульпи тривають.

Однак, наголошують, що при низьких температурах перестає працювати навіть сіль та пісок, відтак покриття тротуарів може залишатися слизьким.

– При такій вологості, яка спостерігається у Тернополі, різкий перепад температур створює надзвичайно складні погодні умови. Тому жителі міста повинні більш уважно ставитися вибору одягу та взуття, а також шляхів пересування, щоб уникнути травм. Комунальники докладають усіх зусиль, щоб забезпечити комфортний рух вулицями міста, та разом з тим наголошують, що тернополяни також мають зважати на прогноз та бути максимально обачними, – повідомляє “Тернопіль житлово-комунальний”.

До тернополян звертаються із проханням проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці. Пішоходам в умовах сильних морозів варто подбати про відповідний одяг та взуття, а при можливості – утриматися від тривалих прогулянок.

Також жителям міста нагадують про те, що в таких умовах зростає загроза обморожень. Найчастіше обмороженню підлягають пальці рук і ніг, обличчя, вушні раковини.