Субота , 20.04.2024

У Тернополі п’яний дід колами у тролейбусі возив маленького хлопчика

Патрульні забрали хлопчика у п’яного дідуся. Інцидент стався в тролейбусі.

 

  • Вони вже так третє коло їздять. Дід напився, а дитина проситься додому, – поскаржилася кондуктор тролейбуса, коли патрульні приїхали на виклик.

Вона вказала на крісло, де сидів чоловік з 5-річним хлопчиком. Патрульні підійшли до громадянина. Вони почали розпитувати про батьків дитини. Від нього було чутно характерний різкий запах алкоголю. Чоловік почав кричати, лаятися і розмахувати руками. Інспектори попросили припинити правопорушення, але громадянин не зважав.

  • Залишити з ним дитину, було небезпечно. Дебошир ніяк не хотів називати дані батьків, але зрозумів, що справа серйозна назвав телефон матері, – розповів патрульний Роман.

Разом з онуком патрульні доставили громадянина до відділку поліції. Дитину передали працівникам ювенальної превенції. Інспектори встановили зв’язалися з матір’ю хлопчика та повідомили місце знаходження дитини.

На нетверезого дебошира патрульні склали 3 адміністративні протоколи за дрібне хуліганство, злісну непокору працівникам поліції та появу у громадському місці в нетверезому стані.