Четвер , 25.04.2024

Безпечний підробіток у Тернополі щодня і для всіх бажаючих

Якщо життєві обставини напружені, і грошей не вистачає. Єдиним виходом буде… ні, не черговий «швидкий кредит», а додаткова робота.

Сучасні можливості широкі – і заробляти можна не лише на продажах і розвантаженні товару.

Доступний і різноманітний підробіток у Тернополі пропонує Kabanchik.ua – онлайн-сервіс, орієнтований на ринок послуг.

За допомогою нього можна знаходити прямих замовників і співпрацювати з ними, отримуючи гроші за кожне виконане завдання.

Що треба знати про сервіс

Це онлайн-проект, доступний жителям всіх великих міст України. Його головна мета – допомогти замовникам послуг та людям, що готові ці послуги виконувати, швидко і безпечно знаходити одне одного. Чому саме послуги? Бо цей ринок зростає і є найбільш стабільним у сучасній економіці.

Плюс, сервіс залучив в якості роботодавців звичайних містян, які активно замовляють допомогу домашніх майстрів, прибиральників та інших спеціалістів.

Зараз на сайті зареєстровано більше 50 тисяч замовників, а загалом проект передбачає можливість підробітку у декілька сотнях напрямків, від загальнодоступних до вузькоспеціалізованих.

Як шукати підробіток?

Сервіс переважно орієнтований на допомогу в пошуках разової роботи. Виглядає це наступним чином: замовник послуги оформлює завдання, коротко описуючи, що треба зробити, за який час і скільки він за це готовий заплатити.

Як тільки завдання оформлене – зареєстровані виконавці отримують сповіщення. Залишається перейти на сторінку за задачею, прочитати умови і подати заявку.

З декількох кандидатів замовник обирає одного – вони можуть зв’язатися і обговорити подробиці. Як тільки вказаний об’єм роботи виконаний – виконавець отримує обіцяну суму грошей.

Для кого цей сервіс?

Враховуючи велику кількість категорій і спеціалізацій, підробіток на сайті знайдуть всі бажаючі. Щодня з’являються завдання для студентів, що шукають легкий підробіток і для професіоналів, які виконають важку роботу за достойну оплату.

Є пропозиції для мам у декретній відпустці, пенсіонерів і всіх бажаючих – незалежно від віку та спеціальності. В якості виконавців можуть виступати бригади і компанії: наприклад, на Kabanchik.ua замовників часто цікавить хімчистка. Тому наявність відповідних потужностей допоможе знаходити нових клієнтів.

Актуальні напрямки для підробітку

Якщо проаналізувати попит на разові послуги серед жителів Тернополя, можна виділити наступні популярні категорії:

  • ремонт техніки;
  • кур’єрська доставка;
  • квартирний ремонт;
  • клінінгові послуги;
  • розповсюдження рекламної продукції;
  • робота в Інтернеті;
  • домашній майстер (зокрема, на Kabanchik.ua часто потрібен сантехнік: навички у цій сфері допоможуть завжди мати підробіток).

Кабанчик робота

Безпечні умови

Одна з гарантій. Яку надає проект – відсутність шахрайських завдань: їх відслідковують і видаляють одразу ж після публікації.

Якщо виникли будь-які питання з приводу виконання завдання чи взаємовідносин з замовником – можна звертатися до служби підтримки.

Ще один фактор безпеки – опція «Безпечна угода», яка робить сервіс гарантом сплати коштів за роботу, яка виконана якісно і в повному передбаченому об’ємі.

Простий початок

Вимог до шукачів підробітку нема – кожен зацікавлений зможе знайти для себе підходящі варіанти. Щоб отримати таку змогу, достатньо зареєструватися та пройти перевірку даних – це просто і достатньо швидко.

У процесі реєстрації система запропонує обрати категорії послуг, заповнити власний профіль, додати портфоліо. Якщо немає можливості постійно відслідковувати розсилку за комп’ютером, можна завантажити застосунок для мобільного пристрою: він дає змогу отримувати сповіщення, залишати заявки, спілкуватися з замовниками.

Сучасний спосіб пошуку підробітку онлайн – швидкий, зручний і безпечний. Його обирає все більша кількість виконавців і, що найголовніше – замовників послуг.