Вівторок , 23.04.2024

“Корекція фігури” – це “забіг” у 21 день, який дозволить клієнтам по-новому відкрити себе і своє тіло

Мегаефективний та інноваційний проект “Корекція фігури” розробили та втілили у життя кращі тернопільські фахівці у сфері краси та здоров’я.


Офіційна презентація проекту відбулася у Тернополі у неділю, 11 березня, а скористатися ним можна уже з 12 березня.

Засновником та ініціатором проекту “Корекція фігури” виступила масажист-рекордсмен Оксана Петришин.  А допомагають їй у втіленні цього задуму дієтолог Мар’яна Лебідь та спортивно-танцювальний центр “Fitness House”.

Нагадаємо, минулого року Оксана Петришин встановила рекорд України, провівши сеанс безперервного 18-годинного масажу. Цього  року пані Оксана спільно з однодумцями підготувала цікаву інноваційну технологію у сфері краси та здоров’я.

Під час офіційної презентації засновник студії масажу “Body Line” Оксана Петришин, директор студії масажу “Body Line” Марія Петришин та дієтолог Мар’яна Лебідь розповіли про особливості проекту “Корекція фігури”. Окрім цього учасники презентації отримали безліч приємних подарунків – сертифікати на процедури та послуги.

Проект “Корекція фігури” – це “забіг” у 21 день, який подарує клієнтам море позитивних емоцій та дозволить по-новому відкрити себе і своє тіло.

Унікальність цього проекту полягає у поєднанні здорового харчування, оздоровчих масажних процедур та помірних фізичних навантажень.

У цикл масажних процедур входить 10 ручних масажів, 5 вакуумно-баночних, 6 медових та 6 обгортань. Усі ці процедури проводять кращі фахівці студії масажу “Body Line”.

Проект “Корекція фігури” передбачає триразовий візит до дієтолога, який індивідуально для кожного клієнта підбере та запропонує режим здорового харчування, а також 12 індивідуальних тренувальних занять у спортивно-танцювальному центрі.

Такий комплекс заходів допоможе тернополянам скинути зайву вагу без шкоди для здоров’я та без складних фізичних навантажень.  Проект розрахований як для жінок, так і для чоловіків.

Як пояснили організатори, у випадку швидкого і відчутного схуднення шкіра людини стає розтягнутою. Тому в таких випадках фізичні навантаження та здорове харчування слід поєднувати з оздоровчими масажними процедурами, які дозволяють повернути шкірі еластичність та красивий природний вигляд.

Загалом проект “Корекція фігури” розрахований на 21 день, хоча за необхідності можна весь комплекс вправ і занять розтягнути на місяць.

Як уже зазначалося, проект стартує сьогодні зранку, 12 березня. Триватиме він на постійній основі. Тож скористатися ним можна у будь-який зручний період.

Вартість проекту 10100 гривень, але 11 і 12 березня діє знижка у розмірі 2000 гривень. Таким чином, для тих, хто зголоситься до 16.00 понеділка, вартість становитиме 8100 гривень.

Зголоситися для участі у проекті “Корекція фігури” можна, звернувшись за номером телефону 067-49-39-104 або завітавши у студію масажу “Body Line” за адресою пр. Бандери, 53.