Четвер , 18.04.2024

У Тернополі відкрили центр продажу квартир ЖК “ЩАСТЯ”. Спеціальні ціни на житло будуть діяти ще два дні

Відкриття оновленого центру продажу житлового комплексу “ЩАСТЯ” відбулося 1 березня у Тернополі. Розташований центр продажу за адресою: вулиця Князя Острозького 47а.

житловий комплекс “Щастя”Тернополяни та мешканці області тепер можуть туди звертатися для придбання сучасного і комфортабельного житла.

Будівництво житлового комплексу “ЩАСТЯ” ведеться за адресою вулиця Тарнавського 7.

Наразі уже на завершенні перша черга будівництва і закладено фундамент під другу чергу. Квартири першої черги уже розпродані.

Охочі придбати сучасне житло можуть собі замовити помешкання у другій та наступних чергах будівництва.

А вибирати є з чого. Житловий комплекс “Щастя” складатиметься із десяти секцій. Загалом це буде майже тисяча квартир. Будинки матимуть по 12 житлових поверхів та перший поверх комерційні приміщення (магазини, аптеки, салони краси, тощо).

Площа квартир становитиме від 41 до 127 квадратних метрів.

На останніх поверхах будуть дворівневі квартири. На вибір мешканцям пропонують 15 типів квартир – це кімнати-студії чи кімнати з плануванням. Тож, справді вибір широкий – як за розмірами, так і за плануванням помешкання.

ЖК “ЩАСТЯ” – це житло нового класу, збудоване за новітніми будівельними технологіями. Зокрема, у цьому будівництві буде поєднано властивості каменю, дерева, якісних матеріалів. Будинки у житловому комплексі будуть влаштовані за принципом термоса – взимку у помешканнях буде тепло, а влітку прохолодно.
У житловому комплексі буде передбачений підземний паркінг із системами пожежогасіння та відео спостереження. Паркінг буде розрахований на 640 місць, причому 100 із них – для електрокарів.

Ліфт у будинках буде облаштований таким чином, що опускатиметься у паркінг. Відтак, у людей буде можливість, наприклад взимку, дістатися до квартири не ступаючи на сніг на вулиці. Приїхав у паркінг, з паркінгу в ліфт і вже на поверсі свого помешкання. Таким чином, людина не виходить зайвий раз на вулицю.

Ще одна цікавинка – лоббі-рум. Доступ до нього матимуть власники помешкань. Там можна буде, наприклад, відсвяткувати якесь сімейне свято, не винаймаючи приміщення у кафе чи ресторанах. Або ж найпростіше – наприклад, подивитися футбол разом з друзями, щоб не дратувати дружину шумною компанією у квартирі.
Для мешканців також будуть доступні відкриті тераси, які облаштують на даху будинку.
А встановлені сонячні колектори дозволять суттєво економити електроенергію.

Втім, це далеко не всі цікавинки. Детальніше про особливості житлового комплексу “ЩАСТЯ” можна дізнатися у консультантів центру продажу.

Такі інновації у будівництві стануть доступними для тернополян завдяки товариству “Макбуд” та його львівським партнерам компанії «Львівбуд», які спільно взялися за реалізацію цього проекту.
У Тернополі такий житловий комплекс – перший. Втім, подібні проекти партнери “Макбуду” уже реалізували у Львові та Києві.

І нарешті, найважливіше, – ціна. Вартість помешкань у житловому комплексі “ЩАСТЯ” становить 14 000 грн./м2. Втім, на період з 1 по 3 березня (лише три дні) діє акційна ціна — 11 000 грн за м2. Ще можна встигнути скористатися знижкою, хоча навіть повна ціна – це дуже вигідний варіант для житла такого рівня.

Для отримання більш детальної інформації з приводу придбання квартир у ЖК “ЩАСТЯ” слід звертатися у відділ продажу за номером телефону 098 295 05 64, або ж можна завітати у центр продажу, який розташований за адресою вулиця Князя Острозького, 47А.

А подивитися як буде виглядати житловий комплекс та квартири в ньому можна, здійснивши 3D подорож на сайті: https://happy.te.ua

 

One comment

  1. Ну, у нас вкладываться в новостройки очень рискованно. Тут такой же случай. Лучше уж деньги под матрасом держать. Это нужно очень тщательно застройщика и новостройку изучить. Могу статью порекомендовать, где описано как выбрать квартиру в новостройке.