Четвер , 25.04.2024

10 помилок, які робить жінка, щоб завоювати чоловіка

Отже:

  1. Використовувати секс як основну зброю, щоб закохати в себе чоловіка. Не обов’язково саме статеві стосунки, цю роль може виконувати і тіло як сексуальний об’єкт.

Жінки, пам’ятайте, що ви притягуєте до себе той тип людей, якому імпонує ваша поведінка. Якщо ви акцентуєте надмірну увагу на своїй зовнішності, то ви залучаєте поверхневих, неглибоких чоловіків замість розумних і освічених.

Розумна жінка використовує свій розум, а не тіло, тому що вона знає, що її краса – це її особистість, а не одна тільки зовнішність. Фізична привабливість приносить тимчасове задоволення, а особистість і характер формують справжні стосунки.

  1. Не бути амбіційною.Розумні чоловіки не зацікавляться вами, якщо ви не відповідатимете їх рівню. Так що вчіться, працюйте над собою, над своєю кар’єрою, читайте надихаючі книги, відвідуйте музеї і виставки, подорожуйте і знайомтеся з іноземними культурами.
  2. Не піклуватися про своє тіло.Чоловіки не чекають від жінок ідеального преса або біцепсів, але вони хочуть, щоб жінка була у формі, мала гарний вигляд. Якщо жінка не робить цього, вона просто себе не поважає, а якщо вона не поважає себе, то чому її повинен поважати чоловік?
  3. Бути занадто сором’язливою.Кожна жінка повинна подолати страх першою почати розмову з тим, хто їй цікавий, так само, як і дозволити чоловікові познайомитися з нею. Сором’язливість показує вашу незрілість, а чоловікові потрібна впевнена жінка. Немає нічого поганого і негожого в тому, щоб зробити перший крок.
  4. Не дотримуватися золотого правила:стався до інших так, як хочеш, щоб ставилися до тебе. Жінки, не чекайте, що чоловік буде поводитися з вами, як з королевою, якщо ви не відноситеся до нього як до короля. Якщо він проявляє до вас інтерес, а ви не відповідаєте взаємністю, то він може махнути на вас рукою. Не потрібно грати з себе недоступну лялю.
  5. Намагатися контролювати чоловіка.Це дуже дратує. Ніхто не любить, коли йому вказують. А чоловіки просто втікають від жінок, які намагаються змінити їх звички. Звичайно, деякі погані звички потрібно змінити, але не насильно. Це можна обговорити, а якщо він не погодиться з вами, і ви не можете з цим змиритися, тоді вам варто пошукати іншого.
  6. Бути ревнивою.Зазвичай ревнощі – це результат невпевненості в собі. Жінки, навчіться любити себе так, як ви любите свого чоловіка. Проаналізуйте свої почуття і причини невпевненості в собі.
  7. Бути нав’язливою.Деякі чоловіки готові з цим змиритися, але більшість це ненавидять. Він не ваша власність. Ви повинні його завоювати, а не просто викрасти і посадити в клітку.
  8. Не мати своєї думки.Деякі жінки думають, що якщо вони будуть в усьому погоджуватися з чоловіком, то підкорять його. Але насправді чоловікам подобається, коли у жінки є своя думка, і коли вона не боїться її висловлювати.
  9. Змушувати його благати про прощення.Тільки слабкі і незрілі чоловіки погодяться на таке. Якщо ви хочете не раба, а зрілу і рішучу людину поруч – не чекайте, що він буде благати вас про прощення. Це не шлях до здорових відносин. Він буде робити помилки, і ви будете їх робити. Прощайте!

Джерело: “Отож”