Четвер , 28.03.2024

«BeverlуHills» у Тернополі: у місті з’явиться новий мікрорайон з парком, торговими центрами та дитячим садочком

Новий житловий район з пішохідним фонтаном, сучасними торговими центрами, дитячими та спортивними майданчиками незабаром з’явиться у Тернополі.

Новий мікрорайон під назвою «BeverlуHills» нещодавно презентували у одній з найбільших будівельних компаній Тернопільщини «Креатор Буд». Житловий районз будують на вулиці Микулинецькій.

Візуалізацію сквер-парку створили молоді архітектори зі спільноти URBAN.te. Розмір скверу — 15 000 квадратних метрів, поруч зі зеленими насадженнями — зона для прогулянок та сучасні велодоріжки. Із вікон будинків, розташованих у «BeverlуHills», відкриватиметься красивий панорамний вид на Тернопіль.

Автори проекту запевняють, що тернопільський «BeverlуHills» не поступиться американському. От лише ціни на житло приємно здивують найвимогливіших на ринку покупців.

— Хороше планування квартир, торгові центри із зонами відпочинку та найбільшим в місті улюбленим супермаркетом «Калина», а також – простора паркова, й це ще навіть не повний перелік того, що буде збудовано для мешканців мікрорайону «BeverlуHills», – розповідають у компанії «Креатор-Буд», – зараз у місті існує чимала проблема із оформленням діток до дитячого садка. В новому мікрорайоні про цю проблему можна буде забути. На території функціонуватиме сучасний навчальний дошкільний заклад, який стане другою домівкою для малюків. Якісний ремонт, добре облаштовані групи, привітний персонал – основні переваги дитсадка у «BeverlуHills».

«Нещодавно в Тернополі облаштували пішохідний фонтан на оновленому пляжі «Циганка». Фонтан такого ж формату функціонуватиме і при вході до «BeverlуHills». Малюки та дорослі зможуть досхочу насолоджуватися ним, не виходячи за межі мікрорайону», – додають у «Креатор-Буд».

Планується, що всі доступні магазини та бутіки будуть розміщені в торгових центрах нового мікрорайону. Там можна буде придбати усе необхідне для домівки, а також – одяг, взуття, подарунки і різноманітні дрібнички.

Проект входу в паркову зону нового мікрорайону «BeverlуHills» у Тернополі від будівельної компанії «Креатор Буд»

Проект типового двору у новому мікрорайоні «BeverlуHills» у Тернополі від будівельної компанії «Креатор Буд»

Детальний план розміщення нового мікрорайону «BeverlуHills» у Тернополі від будівельної компанії «Креатор Буд»