Вівторок , 19.03.2024

На Тернопільщині візьмуться за дорогу, яка більше 30 років чекала ремонту

На Тернопільщині будівельний сезон успішно розпочатий. У розпалі роботи на міжнародній трасі М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знамʼянка. 

Ремонтують дорожники ділянку від Тернополя до кордону з Хмельницькою областю. Наразі там триває фрезерування старого покриття, далі, кажуть шляховики, укріплять основу і влаштують два шари асфальтобетону.

Окрім цього значну увагу приділять  безпеці дорожнього руху. Так, згідно з проектом, буде влаштовано кільце при в’їзді в Підволочиськ, розширення проїжджої частини (допоміжні смуги на підйомах), освітлення, нові дорожні знаки та розмітка.

Виконавцем робіт є компанія «Автомагістраль-Південь». Виробничі потужності підприємства з сучасними асфальтнобетонними заводами дозволяє виконувати значні обсяги робіт. За плечима компанії багаторічний досвід ремонту масштабних інфраструктурних об’єктів у, Дніпропетровській, Львівській, Одеській, Київській, Миколаївській та інших областях.

До слова, дорогу Львів – Тернопіль – Рава Руська (зі сторони Львівської області) минулого року також ремонтувала компанія «Автомагістраль-Південь».