Вівторок , 19.03.2024

У Тернопільській ОДА – свіже начальство

Володимира Василевського призначили директором «Агенції регіонального розвитку в Тернопільській області»

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської обласної державної адміністрації.

Директором «Агенції регіонального розвитку в Тернопільській області» призначено Володимира Василевського. Відповідне рішення прийнято під час засідання наглядової ради Агенції 10 квітня, за результатами конкурсного відбору кандидатів на дану посаду.

Заступник голови обласної державної адміністрації – голова Наглядової ради Агенції регіонального розвитку  Ігор Вонс привітав новопризначеного директора, побажав плідної роботи на даній посади в напрямку залучення інвестицій, ресурсів міжнародної технічної допомоги та міжнародних фінансових організацій, пожвавлення бізнес-процесів на благо Тернопільщини та її мешканців.

ДОВІДКОВО:
Володимир Василевський у 2003 році здобув ступінь «магістра економіки» (спеціалізація «управління підприємствами і корпораціями») у ТНЕУ, у 2010 році проходив стажування у Китайсько-Європейській міжнародній бізнес-школі у м. Шанхай, протягом 2010-2011 років навчався у Києво-Могилянській бізнес-школі.
Володимир Василевський є досвідченим бізнес-аналітиком, інвестиційним та фінансовим радником ряду компаній, ментором Тернопільської бізнес-школи, має практичний досвід в галузі проектного менеджменту, значний досвід управлінської діяльності.