П’ятниця , 19.04.2024

Panivalkova дасть безкоштовний концерт у Тернополі

19 квітня у Тернополі відбудеться спільний концерт берлінського рок-гурту Die Höchste Eisenbahn та українського музичного тріо Panivalkova.

Виступи відбудуться в рамках спільного музичного турне з нагоди Українсько-німецького року мов. Вхід на на концерт – вільний, за умови реєстрації: https://bit.ly/2IQur7q

Самобутній гурт Die Höchste Eisenbahn та яскраві Panivalkova дивуватимуть публіку драйвовим виконанням та незвичним міксом музичних інструментів: клавішних, укулеле, барабанів, перкусії, кастаньєт та ін. Panivalkova  знайомі українським слухачам виступами на шоу Х-Фактор, Koktebel Jazz Festival, ZaхidFest, Файне місто, ГОГОЛЬФЕСТ, Z-Games, Atlas Weekend, Hedonism. У 2017 гурт здійснив перше музичне турне Європою, а після повернення – тур Україною.

“Музика – це універсальна мова, що допомагає краще відчути іншу культуру, — говорить директорка Goethe-Institut в Україні Беате Кьолер. — На концертах в рамках Музичного турне на слухачів чекають несподівані імпровізації, виразні образи та шоу, а  найголовніше — синергія мов — мелодійної української та ритмічної німецької”.

Деталі концерту:

Тернопіль. 19 квітня о 19:00,  клуб “Good One” (вул. Чумацька, 14). Подія у фейсбук: https://bit.ly/2Gvijaq

Організатори Українсько-німецького року мов 2017/2018 — Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини, Посольство Німеччини в Україні, Goethe-Institut в Україні, Міністерство закордонних справ України.