Четвер , 28.03.2024

Колишні регіонали у Тернополі зареєстрували місцевий “Опозиційний блок”

У Тернополі зареєстрована регіональна організація Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК». Про це повідомляє офіційний сайт політсили.

Головою Тернопольської регіональної організації Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК» обрано Олега Галамая. Це вже буде 25-та територіальна організація партії, зареєстрована Міністерством юстиції України.

Зауважимо, що Олег Галамай протягом тривалого часу входив у місцевий актив Партії регіонів і кілька разів балотувався від цієї структури у місцеві ради.

Сьогодні опозиціонери представлені у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській областях та місті Києві.

Своїм головним завданням партія бачить встановлення миру в Україні та побудову соціальної держави з високорозвиненою економікою.

«Дуже важливо, що осередки  ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ відтепер представлені в усіх західних областях нашої країни. Адже саме ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК виступає за єдину Україну», – підкреслив народний депутат України Юрій Павленко.

Джерело: “Тернополяни”