П’ятниця , 29.03.2024

Обираємо електропривод для розпашних воріт у Хмельницькому – лінійна або важільна? Основні поради від brama-market.lviv.ua

Автоматика на розпашні вуличні ворота 

Ви вже встановили на своїй ділянці ворота і збираєтеся купувати для них автоматику?

Тут потрібно розібратися, який привід підбирати, яка автоматика підійде конкретно до вашого типу воріт, яка різниця між важільним і лінійним приводом.

На сайті brama-market.lviv.ua ви знайдете відповіді на багато питань, зможете розглянути приклади фото і відео готового товару, ми запрошуємо кожного покупця відвідати наш фірмовий салон по областям: Львів, Одеса, Дніпро, Харків, Київ.

Доставка товару безкоштовна. Ворота компаній Wisniowski прямо з заводу у Польщі!

Технічні особливості автоматики на розсувні ворота

В першу чергу, наших клієнтів займає питання: а яка автоматика краще – важільна або лінійна? Орні система може відкриватися як назовні, так і всередину. Ворота фіксуються до колони або стовпа.

Стовп має індивідуальні розміри і виготовляється з різного типу матеріалу. Таким чином, при установці приводу треба враховувати максимально все.

На що орієнтуватися?

  • Вага стулок. Висота, ширина їх, розміри каркасних труб, яка зашивання стулки: труба профільна, або решітка?
  • Розміри стовпа і розташування петлі. У лінійному приводі – це не більше 12 см, при широкому розташуванні стовпів ви зможете зупинити вибір на важеля автоматиці.
  • Куди ворота відкриваються – всередину, назовні. Тут варто зупинитися на лінійній автоматиці, якщо ворота відкриваються назовні. Якщо всередину – можна підібрати важільний привід.
  • Вітрові навантаження враховуються в обов’язковому порядку. Орієнтуємося на параметри 50 кг на м2
  • Стаціонарні упори на стулки. Їх краще поставити, так як це – обов’язковий елемент для майданчика орної системи.

Асортимент приводів на автоматичні ворота на вулицю

Ми пропонує великий асортимент різноманітної автоматики до ваших воріт. Співпрацюємо з компаніями сортаменту, Nice, BFT, faac, COMUNELLO.

За розмірами: привід на орні ворота САМЕ KRONO 300 , привід на орні ворота faac 400 (гідравліка на промислові ворота). Ми виготовляємо також і ворота відкатні, розсувні, ролети, автоматичні, що складаються для вашого гаража в будь-якому розмірі.

Що повинен знати кожен про вуличні автоматичні ворота

На які ворота можна поставити електродвигун САМЕ FAST? На ворота з великою і середньої опорою, потужний привід для стулки 2,3 м, з вагою стулки 300 кг

На яку максимальну вага воріт встановлюється орні автоматика Nice РОР? Максимальна вага воріт повинна становити до 250 кг

Яка найкраща автоматика підземного типу? Серед того, що є, пропонуємо привід FAAC 770 N – модель підземного типу приводу

Чи існує недорога і якісна автоматика на розпашні ворота з гарантією? Доступні приводи: Doorhan Swing, An Motors ASW, Nice Toona

При якій потужності живлення працює орної привід САМЕ ATI 5024? При можливості інтенсивного використання привід працює при потужності 120 Вт

Де купити автоматику до розпашних воріт у Хмельницькому?

Купити автоматику до ваших воріт можна не тільки на сайті БРАМА МАРКЕТ, але і відвідавши фірмовий шоурум воріт. Тут ви самі особисто перевірите на зразку товару, як працює автоматика, вам продемонструють її головні переваги, і якщо будете купувати і привід, і воротні системи, то дамо вам знижку на 150 євро.

Переваги співпраці з нашаю компанією

  • Постійні акції, знижки, програма лояльності
  • Одночасна покупка автоматики і воріт – це шанс отримати знижку на 150 євро
  • Послуги заміряють – безкоштовні
  • Швидка оперативна доставка
  • Консультація спеціалістів з багаторічним досвідом роботи.