Субота , 20.04.2024

В аварії на Тернопільщині загинула 17-річна дівчина (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася у суботу, 26 травня, поблизу села Плебанівка Теребовлянського району.

Близько 19:20, на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече автомобіль CHEVROLET Lacetti з’їхав у кювет та врізався в дерево.

За попередньою інформацією, аварію спровокував водій автомобіля Mercedes, повідомляють у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Водій автомобіля марки Mercedes, здійснюючи маневр обгону на ділянці дороги з обмеженою оглядовістю, виїхав на смугу зустрічного руху та створив аварійну ситуацію.

Під час обгону зустрічною рухалася інша іномарка і аби уникнути удару, кермувальник змушений був з’їхати на узбіччя. Проте авто вчасно не спинилося і врізалося в дерево.

Із травмами та переломами до лікарні потрапили водій CHEVROLET і два пасажира. Проте врятувати життя 17-річній дівчині медикам не вдалося. Вона померла в реанімаційному відділенні.

Як повідомляють у поліції, загалом за минулі вихідні на Тернопільщині трапилося три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, у яких троє людей загинули, а 13 – отримали травми.

Читайте також:
Моторошна аварія на Тернопільщині: загинуло двоє молодих людей (ФОТО)