П’ятниця , 29.03.2024

Кому пропонують найвищу зарплату

З 1 січня 2018 року в Україні з 3200 грн до 3723 грн зросла мінімальна зарплата. У погодинному розмірі вона збільшилась на 22,41 грн. До кінця 2018 року мінімальні виплати українців можуть сягнути 4200 грн у місяць. Для цього необхідне зростання економіки і створення нових робочих місць.

Водночас, на сайтах пошуку роботи часто пропонують вакансії з оплатою вище мінімальної. Редакція The Pointвизначила топ-5 найбільш високооплачуваних вакансій травня.

Директор з маркетингу

Міжнародна онлайн-школа англійської мови директору з маркетингу обіцяє платити 90 000 грн. На посаду шукають тих, хто готовий втілювати в життя найсміливіші і креативні ідеї. Крім того, кандидат має мати досвід роботи не менше 3-х років на посаді директора по маркетингу. Основні обов’язки — це розвиток маркетингових каналів, керування віддаленою командою, ціноутворення, аналітика ринку та конкурентів. Обіцяють знижку на вивчення англійської, офіційне оформлення, оплачувану відпустку та лікарняний.

Начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності

Українська виробнича компанія, яка працює в хімічній промисловості, шукає начальника відділу ЗЕД на зарплату 80 000 грн. Потрібен професіонал з 5-річним досвідом роботи на аналогічній посаді, вільною англійською і знанням зарубіжного митного законодавства. До завдань співробітника буде входити розробка перспективних і поточних планів зовнішньоекономічної діяльності підприємства, організація роботи з вивчення кон’юнктури цін, реєстрація зовнішньоекономічних контрактів, координація роботи з проведення експортно-імпортних операцій. Крім того, кандидату доведеться переїхати у центральну частину України.

Пластичний хірург

Пластичний хірург може заробляти 50 000 грн щомісяця. Роботодавець шукає фахівця з досвідом роботи для виконання реконструктивно-пластичних операцій на обличчі, грудях, животі з використанням традиційних і ендоскопічних технік. Обіцяють комфортні умови праці, сучасне оснащення клініки, можливість професійного росту.

Менеджер з корпоративних продажів

Менеджеру з корпоративних продажів (B2B) також пропонують зарплату 50 000 грн. Кандидат на посаду має мати досвід проведення презентацій та переговорів, знати ділове листування, володіти англійською на достатньому рівні, щоб вести переписку з клієнтами з іноземних компаній. Крім того, майбутній менеджер має бути пунктуальним і не палити.

Спеціаліст по контекстній рекламі

Фахівцю обіцяють платити 45 000 грн щомісяця. Роботодавець шукає відповідального менеджера, який не лише розважатиме аудиторію в соцмережах. Зможе грамотно прописати стратегію розвитку проекту в тій чи іншій соцмережі. Вільно володіє англійською. Перевагу отримають ті, хто має досвід і напрацьовані зв’язки.

В Україні середня зарплата становить 7974 грн. Серед робітничих спеціальностей зарплата вища. Найбільше заробляють водії та зварювальники. Також високу зарплату пропонують робітникам у сільському господарстві. На сайтах пошуку роботи розміщені вакансії із середніми виплатами 9064 грн. Однак, за даними Держстату, офіційні середні зарплати становлять 6663 грн.