П’ятниця , 29.03.2024

Націоналісти заявили, що не дозволять Козловському виступати у Тернополі

Тернопільська обласна організація “Правого сектору” висловила свою обурення з приводу участі українського співака Віталія Козловського у концерті до Дня Перемоги, який 9 травня відбувся у Москві.

Націоналісти заявили, що після такого вчинку не дозволять артистові виступати у Тернополі.

“Віталій Козловський виступив на концерті до Дня перемоги у Москві 9 травня, при цьому, на своїй сторінці у Facebook написав, що він не заперечує своєї участі у даному заході.

Метою виступу в Росії, за словами артиста, було «просувати українську ідею і нашу правду простим людям».

Проте, яку ж таку українську ідею можна просувати, співаючи радянських пісень у столиці країни-агресора та в чому вона полягає, співак не пояснив.

Отож, Віталію не треба прикриватись «патріотизмом» і видумувати ряд причин, що демонструють зраду як вимушений благородний вчинок. Зрада – це і є зрада.

Україна у війні. Тисячі загиблих, сотні в полоні, а такі, як Віталій, і досі не зрозуміли, що співати для ворогів – огидно й аморально. Більше того – недопустимо. Проте, справу зроблено.

Тому, НВР «Правий сектор» Тернопільщини заявляє, що, від сьогодні, вхід на тернопільську сцену Віталію Козловському закрито. І ми, націоналісти, будь-якими способами і методами «прийматимемо» його як ворога України.

У той день, коли незаслужений артист розважав російську публіку, загинув український Воїн, боронячи рідну землю від ворога”. – йдеться у тексті заяви громадської організації “Правий сектор. Тернопільщина”.

Читайте також:
Український співак прокоментував свій виступ у Москві 9 травня