Вівторок , 16.04.2024

Олег Винник подарує тернополянам «рецепт добра»

Напередодні гастролей артист розкриває секрети концертної програми

20 травня стартує великий стадіонний тур феномена української сцени Олега Винника. Першими нову програму «Ти в курсі» почують жителі Чернігова. Потім співак дасть сольні концерти в Харкові, Дніпрі, Тернополі, Ужгороді, Львові та ще 25 містах.

До Тернополя артист завітає 29 травня.

У нинішньому році сет-лист виконавця налічує близько 28 композицій. Переважно це пісні з двох нових альбомів, які Винник також планує презентувати в рамках турне.

Серед свіжих треків – весела «танцювалка», написана музикантом 3 роки тому, «Дари добро». У цій пісні є друга негласна назва «Рецепт добра». І якщо слухач буде дуже уважним, помітить, що композиція є “продовженням” знаменитого хіта Олега Винника «Счастье».

– Люди весь час знаходяться в пошуках щастя замість того, щоб знайти його в собі і бути вдячним Богові за те, що ти маєш. Забувають говорити «спасибі» і дарувати оточуючим добро. Мені хотілося про це розповісти, запропонувати реальний «рецепт добра». І ось прийшов час для такої «страви», – зазначає артист.

Нагадаємо, всеукраїнський тур Олега Винника охопить найбільші концертні майданчики, а також понад десяток стадіонів країни і завершиться 7 листопада грандіозним концертом у столичному Палаці спорту.