П’ятниця , 29.03.2024

Схема Кушнірика: як відомий тернопільський чиновник “погорів” на шахрайстві

Чиновника інженера-геодезиста комунального підприємства «Земельно-кадастрове бюро» Тернопільської міської ради (керівник Грицай Ігор Михайлович) та одночасно засновника та керівника приватного підприємства ПП “ТЕРГЕОЗЕМПРОЕКТ” Івана Кушнірика підозрюють у шахрайстві.

Неправомірна діяльність земельника полягає в тому, що він отримав хабара для вирішення земельного питання та намагався передати його одному з керівників Держгеокадастру Тернопільської області.

Прокуратурою області встановлено, що сума хабара, з якою Кушнірик був затриманий складає 1500 доларів США.

Як інформує видання “Тернополяни”, головним фігурантом скандалу є Іван Кушнірик, який отримав хабар у розмірі 1500 доларів від одного з  підприємців та намагався передати його депутату міської ради.

Після отримання коштів, Кушнірик відразу ж намагався зв’язатися з депутатом, але депутат міськради відмовився від зустрічі та неправомірної вигоди.

У момент передачі хабара Кушнірик був затриманий правоохоронцями.  Зараз чиновник отримав запобіжну міру з певним обмеженням пересування у нічний час, повідомляє Прокуратура Тернопільської області та далі продовжує працювати на своєму робочому місці.

Дивна позиція у цьому випадку керівника комунального підприємства Грицая І.М., який уживається з хабарником.

На разі справу Івана Кушнірика по статті шахрайство передано до суду, незабаром перше слухання.

Надіємося, що служителі Феміди винесуть справедливий вирок та покарають земельного ділка.

Надалі будемо стежити за розвитком справи і регулярно повідомляти громадськість про розвиток подій.

Джерело: online.te.ua