Вівторок , 19.03.2024

Тернопільська поліція їде у Київ на Лігу Чемпіонів (ФОТО)

Згідно розпорядження Голови Національної поліції України Сергія Князєва, особовий склад Нацполіції з 21 травня і до завершення заходів в рамках фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА працюватиме в стані готовності до ситуації підвищеної терористичної загрози.

Допомагати столичним колегам забезпечувати громадський порядок будуть й тернопільські поліцейські, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Перед відрядженням поспілкувався з поліцейськими зведеного загону, що поїде до столиці, начальник Головного управління Національної поліції області Олександр Богомол. З його слів співробітники забезпечені усім необхідним: формою, спецзасобами, автотранспортом, пальним та готові до виконання службових завдань і забезпечення публічної безпеки під час масових заходів у Києві.

Серед представників Нацполіції особливу роль відведено співробітникам міжнародного поліцейського співробітництва. Старший інспектор сектору Вікторія Лесняк каже, що їхнє завдання – це супровід іноземних фанів та представників команд під час комунікації з поліцейськими.

– До нас приїдуть представники різних національностей, культур, тому, аби не виникало конфліктних ситуацій, непорозумінь ми намагатимемося налагодити спілкування наших правоохоронців з іноземцями.