Середа , 24.04.2024

Чоловік виграв 125 мільйонів доларів і шокував свого роботодавця оригінальною помстою

Чоловіка з Іллінойсу арештували за те, що він придбав гною на 224 000 долл. і скинув його на будинок колишнього роботодавця через два тижні після свого звільнення.

Напередодні він виграв у лотерею 125 млн. дол. Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Рulselive.

54-річний Брайан Морріс з невеликого міста Кларендон-Хіллз в графстві Дюпадж купив понад 20 тонн гною і попросив звалити його на будинок колишнього боса.

Близько 6 години ранку десяток вантажівок з гноєм почали скидати смердючий вантаж на подвір’я. Джордж Фітцджеральд, колишній роботодавець пана Морріса, прокинувся від звуку транспортних засобів на своєму подвір’ї і швидко викликав поліцію.

Поліції знадобилося близько 15 хвилин, щоб прибути на місце, але за цей час понад 10 тонн гною встигли вивантажити.

Брайан Морріс стояв прямо через вулицю і голосно сміявся, а коли прибула поліція, швидко підійшов, щоб визнати свою відповідальність і пояснити мотиви.

Його звільнили під заставу через кілька годин після арешту. Він заявив пресі, яка очікувала на нього, що в нього є ще пару ідей, на які вони можуть очікувати протягом наступних тижнів.

Морріс привернув велику увагу ЗМІ два тижні тому, вигравши 125 мільйонів доларів у лотереї Powerball. Коли організатори його запитали, що він буде робити з грошима, він просто відповів: “Просто прочитайте новини, ви побачите”.