П’ятниця , 19.04.2024

На Тернопільщині злодії викрали 10 дуже дорогих цуценят

Кримінальні новини Тернопільщини: прикра неприємність трапилася 13 червня в родини з Шумська. Невідомі злодії викрали з приватного помешкання 10 цуценят.

цуценя, м'яка іграшка

Зловмисники уночі, пошкодивши металопластикове вікно, забралися на перший поверх помешкання та винесли 10 цуценят породи померанський шпіц. Варто зазначити, що вартує така собака від 9 тисяч гривень, а так як батьки викрадених тварин – неодноразові виставкові переможці, їх ціна є значно вищою.

Господарі звернулися з заявою до працівників поліції. За даним фактом відкрите кримінальне провадження, інформують сьогодні, 14 червня, у прес-службі обласної поліції. 

Загалом, як зазначають правоохоронці, викрадення собак є непоодинокими. Іноді крадії вимагають винагороду за повернення домашнього улюбленця, однак здебільшого продають в інші руки. Знайти їх надзвичайно складно. Не завжди допоможуть і спеціальні чіпи, які тепер у вигляді ін’єкції вводять тваринам.

Зчитати його може лише спеціальний сканер, а вони переважно є лише у ветклініках і не у всіх. Та й не кожен новий власник, довідавшись, що дорога собака чи кішка має інших господарів, поспішить повернути її законним власникам. Тому, бережіть своїх улюбленців.

Читайте також:
У центрі Тернополя мають зняти 16 вивісок