П’ятниця , 29.03.2024

Тернополянин через дозу “плював” на людей. Чоловік розікрав залізничну колію

Крадіжки із залізничних колій трапляються доволі часто. У пошуках наживи зловмисники нехтують навіть безпекою інших людей, адже нерідко демонтують діюче залізничне полотно.

Обвинувачення у вчиненні крадіжки та замаху на привласнення чужого майна слідчі Тернопільського міського відділу поліції висунули 37-річному тернополянину. Доведено, що зловмисник двічі викрадав металеві елементи залізничного полотна з недіючої колії, що по вулиці Поліській в обласному центрі.

Як повідомили у слідчому відділі міської поліції, під час першої вилазки зловмисник демонтував майже півтори сотні елементів залізничного полотна. Частину з них здав на металобрухт, а наступного дня знову пішов на справу. В момент, коли крадія застали на гарячому, той встиг викрасти 33 металевих підкладки та 165 залізничних костелів. Привласнене майно поскладав у мішки та поховав у кущі, аби ввечері прийти і забрати.

Під час досудового розслідування було встановлено, що підозрюваний мав проблеми із законом раніше. На даний час в суді знаходиться три обвинувальні акти у кримінальних провадженнях, розпочатих за фактами корисливих злочинів, вчинених 37-річним тернополянином. Причиною такої жаги збагачення стала залежність лиходія від наркотичних речовин. Аби було за що придбати чергову дозу, зловмисник кожен раз йшов на злочин.