Вівторок , 23.04.2024

Шкіряні туфлі жіночі Маріго

Жоден інший матеріал для взуття не може зрівнятися зі шкірою. 

купити жіночі туфлі

Вона зручна, практична і, що найголовніше, довговічна. Але це тільки якщо за нею буде відповідний догляд.

Якщо ви зібралися придбати шкіряне взуття і хочете, щоб воно прослужило вам довго, скористайтеся наступними порадами:

1. Купуючи виріб, поцікавтеся про засоби догляду, які йому підійдуть. Вибираючи жіноче взуття в Інтернет-магазині Маріго, ви можете розраховувати на вичерпну консультацію щодо її використання.

2. У зв’язку з тим, що шкіряне взуття тягнеться і швидко набуває потрібну форму, фахівці радять купувати туфлі, які трохи замалі. Уже через кілька днів вони будуть на вас ідеально сидіти. А щоб прискорити цей процес, скористайтеся шматочком звичайного мила. Ним змащують внутрішню частину виробу. Також, у продажу є спеціальні засоби, які роблять шкіру еластичнішою.

3. Не варто носити одну пару взуття кожен день. Купити жіночі шкіряні туфлі можна в декількох варіантах. Справа в тому, що ступня людини виділяє піт. Матеріал його поглинає і під його дією руйнується. Тому взуття потрібно добре просушити, не менше 24 годин.

4. Вода – один з найлютіших ворогів шкіри. Перед тим як почати носити куплену річ, обробіть її водовідштовхувальним засобом.

5. Не варто сушити шкіряний виріб на батареї або біля каміна. Під дією високої температури можуть з’явитися тріщини. Навіть якщо такі будуть сильно помітні, вони неминуче заб’ються пилом і брудом.

6. Прибираючи взуття в шафу на зберігання, використовуйте спеціальні колодки, що зберігають їх форму. Найкраще підійдуть дерев’яні. Вони вберуть зайву вологу з взуття.

7. Доглядайте за своїм взуттям регулярно. Очищати його від пилу слід кожен день. А от користуватися спеціальною косметикою, достатньо раз на тиждень.

Якісне жіноче взуття Україні від виробника – тільки в Marigo! 

Збираючись купити жіночі туфлі в Україні, відвідайте сайт marigo.in.ua.

Адже якість виробу – один з найважливіших факторів, що впливають на процес її експлуатації.

Величезний вибір моделей з матеріалу найвищого класу, зробить покупку приємною і вигідною.

купити жіночі туфлі