Четвер , 28.03.2024

Василь Деревляний зводить рахунки із колишнім соратником

 Попри те, що до наступних парламентських виборів ще більше року, тернопільські політики, як то кажуть, на «низькому старті».

Одна за одною політичні партії організовують всеукраїнські з’їзди, на яких будують стратегії, хто і де буде кандидатом.

Аби потрапити в милість до своїх лідерів, місцеві князьки лізуть зі шкіри, щоб продемонструвати свою придатність для виконання політичних завдань.

Щоправда, серед тернопільських активістів похизуватися результатами праці можуть одиниці. Решта ж намагаються замаскувати політичну імпотентність, критикуючи усіх, хто працює на благо держави.

Очільник «Батьківщини» у Тернопільській області, КОРОЛЬ ФЕЙКІВ Василь Деревляний, схоже, вже отримав на горіхи за низьку продуктивність.

Тому останніх три місяці соратник Тимошенко системно «мочить» тих, хто розбудовує Тернопільську область.

Остання жертва екс-нардепа – підприємство «БМБУД», яким керує Нестор Колодка.

– Василь Деревляний зробив нашу компанію мішенню критики не просто так. Я завжди займав активну громадську та політичну позицію у Бережанському районі. У 2006 році був обраний у депутати Тернопільської облради. Нині – депутат Бережанської районної ради. У 2012 році я офіційно перебував у виборчому штабі Юлії Володимирівни Тимошенко у Бережанському районі. Втім, я вирішив покинути штаб «Батьківщини». Єдина причина – голова обласного осередку партії Деревляний, – коментує Нестор Колодка.

Як стало відомо, голова обласного осередку партії «Батьківщина» нерідко «пресував» місцевих бізнесменів. Незгодним надавати «фінансову допомогу» підприємцям цей горе-політик погрожував неприємностями.

– Схоже, після того, як у 2014 році я балотувався до Верховної Ради вже не від «Батьківщини», Василя це дуже образило, от тепер і зводить рахунки. – пояснює Нестор Колодка. – При цьому методи у Деревляного з 2012 року не змінилися. Вочевидь, Василь Тимофійович розраховує, що «БМБУД» злякається пасквілів і захоче «домовитися» про припинення атаки. Та, на відміну від Деревляного, ми можемо офіційно підтвердити і те, що сплачуємо за оренду державного майна пристойні кошти, що забезпечуємо гідною заробітною платою колективи, що вкладаємо кошти у модернізацію Деренівського асфальтобетонного заводу. В бюджет Тернопільського облавтодору ми платимо понад 200 тисяч гривень щомісяця за оренду майна та техніки. Члени колективів райавтодорів, котрі вирішили працювати у «БМБУДі», отримують заробітну плату від 10 до 12 тисяч та забезпечені повним соцпакетом. Шановна Юліє Володимирівно, за інформацією ЗМІ, Василя Деревляного мають позбавити посади. Прошу, зробіть це по швидше, бо скоро всі підприємці області зберуться і висловлять свою активну громадську позицію щодо цього фейкового князька.