П’ятниця , 19.04.2024

Засудили чоловіка, який на побаченні вбив жінку і кинув її тіло у воду

У селі Калинівка на Тернопільщині місцевий одружений чоловік жорстоко убив молодицю, яка приїхала до нього на перше побачення з Львівської області.

Про це пише Експрес-онлайн з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

З жителькою села Войславичі Сокальського району познайомився у соціальній мережі. Впродовж тривалого часу переписувалися.

А коли в серпні минулого року дружина потрапила до лікарні, запросив жінку до себе в гості. Про те, що в кавалера є дружина, та навіть не підозрювала.

Приїхала близько опівночі на таксі. Зустрілися біля сільського клубу. Відсвяткувати першу зустріч вирішили на березі ставка.

Для цього чоловік заздалегідь купив горілку, пиво та закуску. Після декількох чарок нова знайома почала настійливо напрошуватися до кавалера додому. Це його обурило і він спересердя вдарив жінку кулаком в обличчя.

У відповідь почала голосно сваритися і погрожувала викликати поліцію. Не бажаючи, щоб їх хтось почув, кавалер заклеїв жінці рота скотчем, схопив за шию і душив, аж поки бідолашна не перестала дихати.

З метою приховання слідів злочину прив’язав до одягу 14-кілограмовий камінь і тіло кинув у воду.

Сумку з мобільним телефоном та косметикою забрав додому. Через три дні місцевий селянин рибалив на ставку. У воді побачив ногу людини і зателефонував у поліцію.

Правоохоронці оперативно вирахували та затримали вбивцю. Проти нього відкрили кримінальне провадження.

Під час слухання справи про навмисне вбивство душогуб свою провину визнав повністю. Але свідчення давати відмовився.

Вироком Зборівського районного суду його відправили за ґрати на 12 років.

Сюди врахували не відбуту частину покарання за вироком Сихівського районного суду Львова від 19 червня 2017 року за грабіж.

Крім того, з нього стягнуто 500 тисяч гривень моральної шкоди на користь дочки загиблої.

Читайте також:
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві жінки, тіло якої знайшли у ставку