Четвер , 28.03.2024

«Креатор-Буд» вже зводить ЖК «Панорама», де буде розміщуватись реабілітаційний центр для АТОвців

В одному із найбільш мальовничих та екологічно чистих районів Тернополя – по вул.Чумацька, виконуються фундаментні роботи по зведенню житлового комплексу «Панорама».

Важливою особливістю новобудови буде те, що на її території розміщуватиметься реабілітаційний центр для наших захисників.

Як зазначав свого часу на прес-конференції один із ініціаторів створення реабілітаційного центру – керівник Тернопільського обласного осередку Всеукраїнської Федерації фрі-файту та контактних єдиноборств ветеран-доброволець Валерій Чоботар (Гатило), на Тернопільщині досі немає комплексного спеціалізованого реабілітаційного центру для ветеранів, інвалідів, бійців.

Тож новий центр має стати місцем, яке допоможе оздоровитись захисникам і фізично, і морально.

За словами ветерана третього окремого полку спеціального призначення Володимира Розум’яка, ще у 2014 були перші заяви про будівництво схожого центру – хтось зникав разом зі зібраними грошима, хтось так і не зміг реалізувати задуманого.

Тепер же реалізація проекту стала можливою завдяки спільній роботі волонтерських та ветеранських організацій, а також – місцевому підприємцю та меценату, директору будівельної компанії «Креатор-Буд» Ігорю Гуді, який погодився звести центр.

Наразі на території ЖК «Панорама», де власне і буде розміщуватися центр для АТОвців, проводиться влаштування фундаментної плити першої секції будинку.

«На цьому етапі робіт буде використано понад 100 тон арматури. Такий міцний каркас плити в поєднанні з високоякісним бетоном забезпечує надійність і стійкість конструкцій, що будуються», – запевняє виконроб компанії «Креатор-Буд» Ігор Піцань.

Окрім того, ЖК «Панорама» вирізнятиметься продуманою внутрішньою інфраструктурою, а самі помешкання матимуть цікаві архітектурні рішення в поєднанні із сучасними технологіями утеплення.

Детальніше про переваги комплексу майбутні мешканці можуть дізнатися у відділі продажу за адресою: м.Тернопіль, вул. Листопадова, 1 та на сайті компанії www.kreator-bud.com.