Четвер , 28.03.2024

Куди поїхати з дітьми: 3 цікаві ідеї

Розпочалися літні канікули. Дітлахи отримали омріяну нагороду – відпочинок від навчання і безліч можливостей для цікавих розваг.

Бажаєте подарувати малечі незабутнє літо? Діти обожнюють подорожі та яскраві враження. Для цього не обов’язково їхати за кордон. Ви можете присвятити літо-2018 знайомству з мальовничими куточками Західної України.

 Тернопільські розваги

Старовинне місто пропонує безліч унікальних можливостей для відпочинку. Вам потрібно лише заздалегідь зняти квартиру в Тернополі та розпланувати екскурсії.

Історію можна вивчати за підручниками, написаними сухою академічною мовою, а можна спробувати доторкнутися до реальних свідчень подій, що відбувалися багато століть тому. І останній спосіб набагато цікавіший.

Тернопільщина надзвичайно багата на такі пам’ятки. Це історичні комплекси в Бучачі та Микулинцях, Золочівський замок, Домініканський монастир, ціла низка музеїв Тернополя. Обов’язково відвідайте Кришталеву печеру і Русилівські водоспади, де на вас чекають незабутні враження.

Цього року Тернопіль пропонує багато цікавих культурних та спортивних подій:

  • 15-17 червня – «КіноВулиця». Фільми українських та закордонних режисерів демонструються на відкритих майданчиках;
  • 8 липня – «Місто майстрів». Витвори народного мистецтва, майстер-класи для усіх бажаючих, виступи фольклорних гуртів з усієї країни;
  • 20-23 липня – «Файне Місто». Фестиваль альтернативної музики не потребує додаткової реклами;
  • 25-27 серпня – Чемпіонат Світу з екстремальних видів спорту на воді.

Вашим дітям сподобається Тернопіль. Будьте готовы до того, що сюди захочеться приїжджати знову і знову, адже ви закохаєтеся в нього і відчуєте непереборне бажання повернутися, щоб продовжити знайомство.

Львів – туристичний центр Західної України

Сюди бажають потрапити туристи не лише з України, але й з різних куточків світу, тому варто зняти квартиру у Львові завчасно.

Так ви отримаєте змогу вибрати вигідне подобове житло за прийнятну ціну. Окрім того, не обмежуйтесь типовими екскурсійними програмами.

Огляд Високого Замку та храмів, які розташовані у центрі міста, відвідини театрів та кав’ярень варто поєднати з прогулянкою по стареньких вуличках міста.

Затишна кав’ярня, аптека чи невеличкий магазинчик, навіть будинок, в якому ви будете проживати, просякнуті особливою атмосферою та готові розповісти безліч цікавих історій.

Також тут багато туристичних агенцій, що пропонують екскурсії по Львівщині. Це змога побачити замки та палаци області, побувати у краєзнавчих музеях, майстер-класи з гончарства та виготовлення іграшок, а також гастрономічні тури. Варті уваги і поїздки в Карпати, одноденні походи та відпочинок в СПА-центрах.

 Відкрийте для себе чарівний світ Буковини

Мальовнича природа та унікальний колорит Буковини – це чудова нагода для оздоровлення та захопливих розваг.

Цей регіон надзвичайно цікавий з туристичної точки зору. Ви можете обрати одну з чисельних баз відпочинку в горах або ж зняти квартиру в Чернівцях і самотужки зануритися в чарівну атмосферу старовинного і мультикультурного міста. Тут дуже красиво.

Парки, природні заповідники, затишні будиночки та вкриті яскравими фарбами різнотрав’я парки, а також сповнене п’янкими ароматами квітів повітря.

Вибір екскурсійних турів здатен вдовольнити будь-чий смак. Буковинська екзотика зачаровує і дарує незабутні враження. Дітям тут обов’язково сподобається.