П’ятниця , 29.03.2024

На Новому світі з’явиться житловий комплекс «GREEN LINE»

Новини Тернополя: будівельна компанія «Креатор-Буд розпочинає будівництво нового житлового комплексу «GREEN LINE».

Розташується він на Новому світі, зокрема, посеред малоповерхової житлової забудови на вулиці Вільховій.

Ця територія вирізняється екологічною чистотою, адже є віддаленою від гамірних магістралей. Додатковий затишок майбутнім власникам осель створить те, що новобудова буде близько розміщена до парку та мальовничої набережнаої Тернопільського ставу.

Як зазначають у компанії «Креатор-Буд», на території комплексу буде вдосталь місця, аби безпечно паркувати автівки мешканців. Та водночас баланс чистоти повітря забезпечить озеленення території. Довершать повноцінну інфраструктуру комплексу – вбудовані громадські приміщення та сучасний відпочинковий простір зі спортивними та ігровими елементам.

«Житловий комплекс «GREEN LINE» – для тих, хто розуміє справжні цінності, – підкреслюють у компанії. – Комфортні квартири з виглядом на Тернопільський став пропонуються саме для гурманів комфорту.

Яскравий експресивний фасад  підкреслює своїм дизайном екологічність комплексу.

А цікаві архітектурні рішення з планування, панорамні вікна, засклені лоджії та балкони не залишать байдужими поціновувачів комфорту».

Отримати детальну інформацію щодо квартир у новому комплексі та розглянути планування можна на сайті компанії: www. kreator-bud.com, а також у відділі продажу за адресою: м.Тернопіль, вул. Листопадова, 1.