Четвер , 28.03.2024

Спекотно, але з грозами: прогноз погоди на завтра

+34 на Півдні, і грози та град — на Заході, — таку погоду обіцяють синоптики на завтра.  

спека гроза

За даними Укргідрометцентру, 21 червня температура повітря в Івано-Франківській області становитиме +26…+28.

У Рівненській, Тернопільській, Волинській, Хмельницькій та Чернівецькій областях повітря прогріється до 27-29 градусів тепла, на Закарпатті очікуємо до +31.

У всіх західних областях завтра очікуються дощі та грози. Тож, вирушаючи з дому, не забувайте про парасольки.

“21 червня у Львівській області — мінлива хмарність, в другій половині дня можливі дощі, грози та град, – зазначає Олександра Тузяк, синоптик Львівського регіонального центру з гідрометеорології. – Вранці можливий слабкий туман, вітер — південний, 5-10 метрів за секунду. Вночі повітря прогріється до 12-17 градусів тепла, вдень очікуємо +26…+31”.

У центрі країни — сухо та спекотно. У Черкаській області температура становитиме +28…+30, у Вінницькій, Кіровоградській, Дніпропетровській та Полтавській областях стовпчик термометра покаже 29-31 за Цельсієм.

На півночі країни завтра також без опадів. У Київській та Житомирській областях температура становитиме +29…+31, на Чернігівщині — до 30 градусів тепла, в Сумській області — максимум +29.

Тепло і без дощу завтра на сході країни. У Харківській області повітря прогріється до +28…+30, на Луганщині та Донеччині прогнозують 29-31 градуси тепла.

На півдні традиційно найспекотніше. В Одеській області стовпчик термометра покаже +29…+31, в Миколаївській області повітря прогріється до 31-33 градусів тепла. На Херсонщині, Запоріжжі та в Криму температура повітря завтра становитиме 32-24 зі знаком “+”.

Читайте також:
Бюджетне перемир’я: Тернопільська районна рада погодилася платити Тернопільській міській раді за дитячі садочки