П’ятниця , 29.03.2024

У Гусятині «МРІЯ» встановила вуличні тренажери і провела масштабну толоку (ФОТО)

У Гусятині на території стадіону «Збруч» працівники Агрохолдингу «МРІЯ» провели толоку. Напередодні тут за фінансового сприяння Компанії встановили комплекс вуличних тренажерів.

А щоб створити для жителів Гусятина не просто спортивний куточок, а справжню відпочинкову зону, понад 200 працівників Компанії із Тернополя та Києва приїхали і провели захід із наведення благоустрою на території стадіону.

«Під час толоки ми були розподілені на кілька груп. Наша – пофарбувала огорожу. Решту учасників заходу мали інші роботи. ”МРІЯ” декілька років поспіль проводить таку акцію після завершення посівної кампанії. Минулого року зорганізували толоку в Тернополі, цього року приїхали до Гусятина», – розповідає начальник відділу технічного забезпечення GPS та контролю інцидентів Агроходингу «МРІЯ» Ярослав Іващук.

«Я вперше долучаюся до такого заходу. Акція дуже хороша. Приємно, що всі згуртувалися і провели толоку. За кілька годин маємо результат – територія прибрана», – ділиться враженнями економіст відділу казначейства Агрохолдингу «МРІЯ» Марія Поперечна.

«Працівники “МРІЇ” прибрали територію, вивезли сміття, пофарбували гойдалки, побілили огорожі. Тут займаються спортом учні загальноосвітньої і спортивної шкіл.

Звісно, важливо, щоб стадіон був у належному стані. На цій території можна облаштувати баскетбольні майданчики, а також поле для занять з міні-футболу», – каже директор комунального закладу ДЮСШ Гусятинської селищної ради Ігор Троян.

Встановлення майданчика із вуличними тренажерами на території стадіону обійшлося Агрохолдингу у кругленьку суму – понад 100 тисяч гривень. Як зазначає голова Гусятинської районної державної адміністрації Віталій Батіг, проект навряд чи вдалося б втілити без підтримки Агрохолдингу «МРІЯ».

«Це хороший приклад того, як відбувається результативна співпраця між владою і бізнесом щодо поліпшення інфраструктури у нашому місті,  – наголошує Віталій Батіг. – Як відомо, “МРІЯ” не вперше проводить толоку.

Ще взимку, коли ми спілкувалися з представниками Компанії, я запропонував, зорганізувати толоку в Гусятині. Було кілька варіантів щодо місця проведення прибирання, наприклад – у парку. Але бачите, в якому стані знаходиться цей майданчик.

Тут найбільше було робіт. Тому вирішили провести толоку саме тут. Дякуємо “МРІЇ” за таку хорошу і потрібну для людей роботу».

До проведення толоки на території стадіону долучився і особисто Генеральний директор Агрохолдингу «МРІЯ» Саймон Чернявський.

«Компанія ”МРІЯ” дуже цінує соціальну відповідальність, а одна із ключових цінностей нашої компанії – турбота.  Ми прагнемо більше співпрацювати із нашими громадами, в яких працюємо та бути для них надійним партнером.

Я дякую голові району Віталію Батігу за співпрацю та дозвіл прийняти участь у громадському житті Гусятина. Я переконаний, що ця робота проведена недарма. І це лише маленька частина того, що ми  робимо для розвиток наших громад», – наголосив Саймон Чернявський.