Четвер , 28.03.2024

У Тернополі дуже п’яний таксист возив пасажирів. Водій навіть не міг говорити (ФОТО)

У водія таксі патрульні зафіксували майже 14 разів вищу норму алкоголю.

Лише за ніч патрульні зупинили 5 водіїв напідпитку, а загалом за вихідні – 14. Найприкріше те, що водії ризикують не лише своїм життям, а й пасажирів.

Так, на проспекті Злуки 11 червня, близько 1-ї години ночі, патрульні помітили Daewoo Lanos з наліпками таксі, який не виконав вимогу знаку 5.16 «Напрямки руху по смугах».

У водія патрульні одразу помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Різкий запах алкоголю, нестійка хода, нечітка вимова дали підставу запропонувати водієві пройти перевірку на пристрої драгер. Результат – 2,68 проміле.

Відносно водія складено адміністративний протокол згідно ч. 1 ст. 130 та винесено постанову згідно ч. 1 ст. 122 КУпАП. Вилучено посвідчення водія та видано тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом.

Також цієї ночі на посту Зборів патрульні зупинили Seat Ibiza у якого не горіла фара. Перевіривши документи, інспектори з’ясували, що за кермом громадянин Польщі. Від нього було чутно запах алкоголю. Кермувальник погодився пройти алкотест на місці. Результат – 0, 61 проміле алкоголю в крові. З його слів, він перед поїздкою випив пляшку пива. На правопорушника склали відповідні адмінматеріали.