Четвер , 28.03.2024

У Тернополі чоловік захищався і вистрілив нападнику у живіт

Прикрий інцидент трапився сьогодні вночі у Тернополі поблизу одного з закладів громадського харчування.

Припинити крики під закладом громадського харчування намагався тернополянин в ніч з 7 на 8 червня.

Про шум та порушення тиші він після опівночі двічі повідомляв на лінію “102″. Проте галас не припинявся і чоловік вирішив розібратися самостійно, повідомляють у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Коли він прийшов під заклад, на сходах сиділа компанія з двадцяти людей. Серед відпочиваючих були як хлопці, так і дівчата. На зауваження тернополянина молоді люди не зреагували, а одна з дівчат почала хамити чоловікові. Останній дав їй ляпаса.

За потерпілу заступилися хлопці з натовпу. Почалася шарпанина. Під час суперечки чоловік витягнув пістолет і заявив, щоб до нього не наближалися, бо він буде захищатися.

В цей момент підійшли патрульні і попросили сховати зброю. Коли тернополянин забирав пістолет у кобуру, на нього накинулася дівчина, а за нею і інші хлопці.

Під час сутички пістолет вистрілив одному з відпочиваючих в живіт. Травмованого забрала швидка. Проте потерпілий самовільно залишив медзаклад. За словами поліцейських, куля була гумова, тому рана не проникаюча.

За даним фактом правоохоронці відкрили два кримінальних провадження: відповідно до заяви тернополянина – стаття 125 частина 1 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження та 296 частина 4 – хуліганство. Триває слідство.