П’ятниця , 29.03.2024

Біля нічного клубу побили 20-річного тернополянина. Хлопця забрали у лікарню у стані клінічної смерті

20-річного тернополянина доставлено до лікарні у стані клінічної смерті -трагічні наслідки бійки біля нічного клубу.

Інформація про те, що 20-річному тернополянину нанесено тілесні ушкодження біля приміщення нічного клубу «Алюр», поступила близько четвертої години ранку 30 червня до Тернопільського відділу поліції. Через декілька хвилин повідомлення надійшло і від медиків, що ними для надання меддопомоги в Тернопільську комунальну міську лікарню №2 із діагнозом: клінічна смерть доставлено молодого тернополянина, 1998 року народження.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, тілесні ушкодження потерпілому були нанесені двома особами. Один підозрюваний – тернополянин, 1993 року народження, інший – 1994 року народження, теж житель обласного центру.

Як з’ясували поліцейські, між зловмисниками та потерпілими, а останніх, окрім госпіталізованого юнака, є ще четверо, виникла суперечка через дівчину. Нападники кількома ударами в голову збили з ніг 20-річного хлопця. Далі взялися гамселити решту компанії, при тому, погрожуючи вбивством предметом, схожим на пістолет. Як наслідок, ще двоє юнаків отримали тілесні ушкодження. Решту заявили в поліцію про погрози вбивством.

Зброю, якою нападники погрожували юнакам, поліцейські вилучили. За попередніми даними, це травматичний пістолет, проте детальне заключення дасть експертиза.

На даний час зловмисникам оголошено підозру одразу за трьома статтями Кримінального кодексу – частиною 1 ст.121- умисне тяжке тілесне ушкодження, частиною 2 ст.296 – хуліганство, вчинене групою осіб, та ч1 ст.129 – погроза вбивством. Їх затримано в порядку статті 208 КПК, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.