Четвер , 28.03.2024

У Почаєві чоловікові вдарили розбитою пляшкою у шию. Нещасний помер

Удар скляною розбитою пляшкою в шию став летальним для потерпілого. На Кременеччині у хірургічному відділенні  помер житель села Комарин, 1992 року народження.

24 липня о 23:41 у чергову частину Кременецького відділу поліції зателефонувала місцева жителька і повідомила, що у Почаєві вона бачила невідомого їй чоловіка з тілесними ушкодженнями в області шиї.
На ймовірне місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група району та ГУНП. Як стало відомо, того дня близько 23:30 між потерпілим та невідомою особою виник конфлікт.
Вирішити сварку один з чоловіків спробував за допомогою скляної розбитої пляшки, вдаривши нею співрозмовника. Останнього з різаною раною шиї, суттєвою крововтратою та у стані клінічної смерті бригада екстреної допомоги доправила в лікарню. Проте врятувати життя пораненому не вдалося. Від отриманих травм чоловік помер.
У ході проведених заходів правоохоронцям вдалося встановити особу нападника. Це – тридцятиоднорічний житель села Лідихів. Підозрюваного затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.
Дану подію поліцейські внесли до ЄРДР за статтею 121 частина 2 ККУ –  Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.