П’ятниця , 29.03.2024

Для тих, хто любить смачно поїсти! 7 найпопулярніших страв від КЛУБУ Файного Міста

Їжа – це не лише щоденна необхідність, вона є частиною життєвого задоволення. Естетика, смак і гармонійне поєднання інгредієнтів страви заряджають енергією і позитивом, адже коли ти ситий – настрій завжди класний і хочеться підкорювати нові вершини!

Заклади Тернополя. Де смачно поїсти

Де смачно поїсти? Ресторани Файного знають усе про смачний обід! Запрошуємо поласувати фірмовими стравами від шеф-кухарів одного з популярних закладів мережі.

Меню КЛУБ Файного Міста: 7 страв, які неодмінно увійдуть до Вашого гастрономічного ТОП-листу

Їсти – щоб жити, не навпаки. Ця істина загальновідома, але ж зміст і форма мають неабияке значення навіть для їжі. До Вашої уваги 7 найпопулярніших страв, які обожнюють гості КЛУБУ Файного:

  1. Insta breakfast. Смачний сніданок, з яким хочеться поділитися у своїй стрічці новин Інстаграму. На вибір омлет, яєчня, скрембл + булочка-тост, сосиска, картопля, помідори та листя айсбергу.
  2. Дует прошуто крудо та салямі на брускетах з крем-сиром. Холодна закуска, що розпалить Ваш апетит! Кафе-ресторан Файного змінить Ваше уявлення про звичні бутери і кнайпи.
  3. Пивна дошка. Ідеальний варіант для компанії, що зібралася за келихами крафтового пива. Тут поєднується усе, що обожнює пивний гурман – хрумкий звук чіпсів-начос, солоність бастурми та пікантність соусу айолі.
  4. Теплий салат в італійському стилі з тунцем. Gusto perfetto! Саме це б сказали італійці, скуштувавши салат у нашому кафе. Тернопіль має різні відтінки – Італію можна скуштувати на смак навіть тут!
  5. М’ясне плато-гриль. У КЛУБІ обожнюють відпочивати великими компаніями, а тому м’ясне плато, приготоване на грилі, доречне як ніколи. Асорті смачного і соковитого м’яса + три соуси + ситний гарнір з картоплі та шампіньйонів-гриль – до біса смачно!
  6. Клубні бургери. Це вже своєрідна кулінарна традиція, що закарбована назавжди у меню КЛУБУ. Курочка, свинина і телятина – обирайте улюблене. КЛУБ – це саме той заклад Тернополя, який не закуповує напівфабрикатів, а готує кожний «елемент» бургеру самостійно.
  7. Клафуті з чорницею та морозивом. Французький ягідний десерт, скуштувавши якого можна проковтнути язика – так смачно і ніжно!

Кафе-ресторан Файного

Файне місто – мережа ресторанів, без яких відпустка не матиме вау-ефекту! КЛУБ Файного Міста заповнює літо новими гастрономічними враженнями

Ми об’єднуємо тих, хто любить добре і смачно поїсти. Завітайте до КЛУБУ Файного та відвідайте наш ТОП-7 страв. Можливо, Ви сформуєте власний перелік? Ми готові розділити Ваші враження!

Також нагадуємо, що з КЛУБУ діє доставка їжі – Тернопіль любить страви з наших закладів навіть у себе вдома або на офісі!