П’ятниця , 29.03.2024

Добре заправився: водій з Тернопільщини виграв мільйон

Днями одна із найпотужніших заправок України проводила розіграш 1 млн. грн між своїми найвідданішими користувачами, відтак сертифікат на цю суму виграв житель Тернопільщини.

Нещодавно у Львові пройшов розіграш грошового призу між 13 учасниками, які заправляли свої автомобілі в мережі однієї заправної станції згідно певних правил.

З першого травня почала діяти акція «Мільйон на ідею». У рамках акції відібрані організаторами повнолітні мешканці України виконували такі завдання: відключали захисне лазерне покриття, намагались відчинити дверний замок та знайти ключ від «лимонного» сейфу, пише “Тернополяни”.

Виконавши умови акції та пройшовши завдання розіграшу, щасливий ключ поталанило знайти 23-річному мешканцю Козівщини Сергію.

–Дякую своєму другові за те, що перед фіналом дав мені «щасливі» 10 доларів. А виграні гроші я планую віддати своїй дружині, вона знає на яку ідею їх витратити, –поділився після розіграшу Сергій.

Акційні винагороди у розмірі 50 тис. грн за друге місце та 10 тис. грн за третє отримали іще двоє учасників.

До слова, акція завершилася на місяць швидше від запланованого часу, адже усі акційні картки швидко розкупили, тому «Мільйон на ідею» вигравали 7 липня.