П’ятниця , 29.03.2024

Житель Київщини тероризує жителів багатоповерхівки в Тернополі

За останні два тижні десятки скарг і повідомлень надійшло як від мешканців багатоповерхівки, що по вулиці Миру в обласному центрі так і квартиранта, що мешкає в цьому будинку.

Місцеві скаржаться що заїжджий в нічний час голосно вмикає музику, а останній пише заяви, що сусіди постійно стукають, ламають двері в помешканні, яке він орендує.
Зі слів заступника начальника Тернопільського міського відділу поліції Андрія Фірмана,  квартирантом є житель Київщини, 1958 року народження. Наразі іншої інформації про цю особу немає: ні те, що він колишній співробітник правоохоронних органів, ні те, що служив у АТО. Зі слів однієї з мешканок багатоповерхівки, яка в минулому працювала медиком, чоловік страждає на психічну недугу.
-На даний час законних підстав проникнути до помешкання, яке орендує житель Київщини, у нас немає, а чоловік дверей не відчиняє, – каже Андрій Фірман.-  Власниця квартири перебуває за кордоном, тому отримати заяву про примусове виселення квартиранта не можемо. На виклики людей реагуємо, щодо порушника складено адміністративні протоколи за статтями 182 КУАП  -порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях та 183  КУАП – завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Також вживаються заходи щодо відправлення жителя Київщини на примусове лікування та виселення його з квартири.