Четвер , 28.03.2024

«Креатор-Буд» відкрив відділ продажу квартир «Варшавського мікрорайону»

Провідний тернопільський забудовник компанія «Креатор-Буд» розпочала зведення четвертої черги «Варшавського мікрорайону», що розташовується на Підволочиському шосе.

Аби майбутні мешканці змогли детально ознайомитися з перевагами житлового комплексу – на території будови відкрито відділ продажу.

У компанії «Креатор-Буд» звертають увагу на те, щоб усі нові житлові комплекси були максимально зручними для проживання.

При плануванні забудови компанія враховує потреби сучасного містянина: зокрема бажання мати не просто комфортне житло, але і розвинену інфраструктуру поруч.

«Наша філософія – зібрати максимум зручностей в одному місці. Житлові комплекси від «Креатор-Буд» – це не спальні мікрорайони. Це «розумна» забудова, яка враховує потреби тернополян у затишку, безпеці, бажанні вести здоровий спосіб життя, виховувати дітей, розвиватися фізично, інтелектуально, духовно. Ми дбаємо про те, щоб усі побутові та життєві потреби мешканців наших кварталів були забезпечені в межах «кількох кроків»», – зазначають у компанії.

Тож, згідно проекту, на території «Варшавського мікрорайону» буде власний дитячий садок та початкова школу.

Цікаве дозвілля малюкам забезпечить наявність інтерактивних тематичних дитячих та спортивних майданчиків з м’яким покриттям, а дорослі зможуть займатися у спортивному комплексі.

Родинний відпочинок буде ще більш приємним завдяки затишному скверу та духовному центру.

Мешканці «Варшавського мікрорайону» матимуть можливість відвідувати торгово-розважальний комплекс з промтоварним та продуктовим гіпермаркетом, що теж функціонуватиме на території мікрорайону.

Також у житловому комплексі заплановані: відділення банку, пошта, салон краси, ремонт одягу та взуття, аптеки, хімчистка та інші приміщення громадського призначення.

Європейська архітектура, панорамні вікна, енергозберігаючі технології – все це забезпечили фахівці-розробники для комфорту майбутніх мешканців.

Крім того, краще орієнтуватися в просторі забудови допоможе кольорова гама будинків.

При виборі житла суттєве значення має транспортна розв’язка, і в цьому мешканці «Варшавського кварталу» не матимуть проблем, адже нова тролейбусна та автобусна лінія забезпечить зручне сполучення із сусідніми вулицями мікрорайону – вул.15 квітня, вул.Протасевича, вул.Сахарова, вул.Корольова. На перспективу поруч із «Варшавським мікрорайоном» запроектований новий автовокзал.

Таким чином, обираючи житло від «Креатор-Буд», тернополяни інвестують у своє затишне майбутнє.

 

Детальну інформацію щодо придбання квартир у «Варшавському мікрорайоні» можна отримати безпосередньо на місці забудови – у новому відділі продажу(Підволочиське шосе – поруч Збаразького кільця), який працює з 9:00 до 19:00 год. щодня, окрім суботи та неділі.

Також консультації надаються у центральному офісі відділу продажу квартир «Креатор-Буд», за адресою: м.Тернопіль, вул.Листопадова, 1, з 8:00 до 17:00 год. у будні. Інформація за телефоном 52-70-07 та 097-352-70-07.