П’ятниця , 29.03.2024

Поблизу Тернополя згоріло 30 тонн сировини для виробництва туалетного паперу (ФОТО)

Складські приміщення, в яких зберігали сировину для виробництва туалетного паперу, загорілися у селі Чернихівці, що поблизу Тернополя.

6 липня о 02:30 на пункт зв’язку 4-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в с. Чернихівці Збаразького району, в складських приміщеннях для зберігання сировини, призначеної для виробництва туалетного паперу.

На час прибуття рятувальників до місця виклику, полум’я охопило покрівлю складського приміщення та рулони з сировиною для виготовлення туалетного паперу. Загальна площа пожежі становила близько 300 м.кв. Існувала загроза перекидання вогню на суміжні гаражні приміщення.

Всього на гасіння пожежі по підвищеному номеру виклику було залучено 6 одиниць техніки та 22 чоловіки особового складу.

На місці події працювали співробітники оперативно координаційного центру, чергові караули ДПРЧ-4 (м. Збараж), ДПРЧ 3 (м. Тернопіль), місцеві пожежні команди с. Нижні Луб’янки та сел. Вишівець.

Станом на 03:30 пожежу локалізовано, а о 04:50 повністю ліквідовано. Під час гасіння врятовано 2 суміжних гаражних приміщення, а також 2 автомобілі марки УАЗ-452 та «Daewoo Nexia».

На місці події загиблих та травмованих не виявлено. Вогнем знищено покриття будівлі на площі 300 м.кв та орієнтовно 100 рулонів з сировиною для виготовлення туалетного паперу загальною вагою 30 тонн.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються, повідомляють в управлінні ДСНС України в Тернопільській області.