Четвер , 28.03.2024

Поблизу Тернополя з офісу викрали ноутбуки. Розшукують злодія

Три ноутбуки на загальну суму майже 28 тисяч гривень викрав невідомий з офісних приміщень села Великі Гаї. Злочин трапився в період з 27 по 30 липня. За попередньою інформацією, невідомий проник до приміщення шляхом підбору ключів.

На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. За словами Віктора Волощука, начальника Тернопільського відділення поліції, зловмисник зайшов до будівлі, де розміщені офіси різних фірм.

Скориставшись тим, що це був вихідний день і всередині не було людей, він відкрив двері двох офісів та виніс звідти побутову техніку. Потерпілі оцінили збитки в 13500 та 14 тисяч гривень.

На місці злочину працювали криміналісти. Опрацьовують оперативники і відео з камер спостереження, які зафіксували підозрюваного.

Даний факт внесений в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 185 частина 3 ККУ – Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Санкція статті – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.