Четвер , 28.03.2024

У Тернополі водій “сімки” трохи випив і трохи побив “Рено” (ФОТО)

Три адміністративні матеріали на нетверезого водія, який спричинив ДТП склали інспектори

У неділю, 8 липня, близько 22:00 год екіпаж патрульних отримав повідомлення про те, що трапилася дорожньо-транспортна пригода у Тернополі на вулиці М. Кривоноса.

Прибувши за вказаною адресою, інспектори виявили автомобілі RENAULT MEGANE та ВАЗ 2107 з характерними механічними пошкодженнями, повідомляють у прес-службі патрульної поліції Тернопільської області.

Переконавшись, що учасники події не отримали тілесних ушкоджень та допомоги лікарів не потребують, розпочали встановлення обставин події.

Інспектори з’ясували, що водій ВАЗ 2107 порушив Правила дорожнього руху, а саме, не дотримався безпечної дистанції, чим і спричинив ДТП.

Також, під час спілкування з винуватцем автопригоди, вони помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння та від проходження огляду в медичному закладі категорично відмовився.

Окрім того, було встановлено, що керманич уже не вперше протягом року притягуватиметься до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Відтак патрульні склали на водія три адміністративні матеріали – за ч. 2 ст. 130 КУпАП(керування в стані сп’яніння повторно протягом року), за ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило ДТП) та винесли постанову ч.4 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом без відповідних документів).