Четвер , 28.03.2024

У Тернополі чоловік врятував дитину, яка помирала від задухи

Із дворічним хлопчиком у Тернополі ледь не сталося лихо. Дитина мало не померла від задухи на очах у мами.

Інцидент трапився просто посеред дороги, в час, коли мама малечі була за кермом автомобіля. Тим часом її син був позаду в автокріслі. На раз він почав задихатися від нестачі повітря, ніс був забитий і малюк не міг ні вдихнути, ні видихнути.

На щастя, коли жінка таки зупинила авто, їй на поміч прибігли люди. Один з чоловіків, теж водій, виконавши певні маніпуляції, допоміг врятувати життя дитині.

«Це було десь в 12:08-12:10 , міст з/д вокзалу (закінчується Бандери і на перехресті починається вул.Руська ( орієнтовно за 50-100 метрів до Руської), переді мною зупинилась червона машина ( по типу «Сітроена Берлінго» – як грузова модель), молодий чоловік і жінка допомагали мені, а за мною зупинилась машина і чоловік на машині (теж подібній до «Сітроєн Берлінго» (якась сірувата), можу помилятись, бо по сторонам спеціально не дивилась, адже тільки за дитиною дивилась. І чоловік, що був за мною припаркований, якраз допоміг.

Він якось перевертав малого і вклав його на бік і малий виплюнув жмут сопель та нарешті почав дихати. Я була в такому шоці, що навіть не взяла його мобільного телефону. Я тільки дивилась на дитину і тішилась, що він дихає. Тому, якщо відгукнеться наш рятівник будемо дуже вдячні», — пише в мережі «Фейсбук» Светлана Нагородная.

Тим часом її чоловік, Віталій Кирилов, розмістив у себе на сторінці пост про розшук рятівника. Допис активно «лайкають» користувачі та поширюють, аби таки знайти справжнього героя, пише “Тернополяни”.