Четвер , 28.03.2024

У Тернополі чоловік з автомобіля стріляв по людях

24-річний житель обласного центру вже не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців за хуліганські дії. У молодика  «руки сверблять» до такого діла

Як наслідок, чергове  кримінальне провадження за статтею 296 ККУ. Допоки інкримінують йому частину першу, проте в ході досудового розслідування можлива перекваліфікація.

Двоє тернополян йшли спокійно вулицею поблизу торгового центру «Орнава», як біля них зупинилася автівка і з салону невідома особа почала стрілянину. Згодом правоохоронці вилучать зброю і, за попередніми даними, це пневматичний  пістолет. На щастя, стрілець не влучив у хлопців, проте ті вирішили з’ясувати причину такої нахабної поведінки. Коли авто зупинилося за декілька метрів поблизу автозаправної станції, підійшли до водія за поясненнями.

Замість виправдань, посипалися не просто погрози. Зі слів одного з потерпілих, зловмисник схопив його за шию, бризнув  в обличчя сльозогінним газом, надавав стусанів та поїхав геть. Наздогнали нахабу співробітники управління поліції охорони і доправили до міського відділу поліції.

Потерпілий із закритою черепно-мозковою травмою та забійною раною обличчя звернувся до медиків. Не госпіталізовувався. Видано направлення на проходження судово-медичної експертизи.

Досудове розслідування триває.