Четвер , 28.03.2024

У Тернополі наркоман обкрадав кладовище

Штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк загрожує жителю обласного центру 1975 року народження.

Чоловік протягом декількох місяців криміналив на території Микулинецького кладовища. Об’єктом злочину обирав дороцінні метали на надгробних плитах та постаментах. Викрадене здавав за безцінь на металобрухт.

Загалом поліцейські довели причетність підозрюваного до понад 50 фактів, пов’язаних з наругою над могилами.

Нагадаємо, до працівників поліції звернувся 65-річний тернополянин. Він повідомив про пошкодження надгробної плити на могилі свого батька.

Оперативними заходами працівники карного розшуку управління поліції та Тернопільського міського відділу встановили особу крадія. Ним виявився раніше судимий житель обласного центру,1975 року народження, наркозалежний.

З кожнем днем кількість потерпілих збільшується, адже краяни продовжують виявляти наругу над могилами своїх рідним та близьких. Поліцейські вкотре звертаються до громадян, не зволікати та звертатитися до наближчих відділів поліції у разі виявлення подібних фактів.